خرمالو علاوه بر ارزش غذایی آن، در طب سنتی چین به دلیل اثرات مفید آن در سلامتی، از جمله در برابر فشار خون، خونریزی در حفظ دمای بدن و به طور کلی کند کردن فرآیندهای اکسیداتیو استفاده شده است اثر دیورتیک آنها در دیابت و تصلب شرایین.
همچنین شیره خرمالو وحشی برای بهبود عملکرد ریهها، معده، طحال و رودهها و در پیشگیری و درمان بیماریهایی مانند گلودرد، برفک و بیخوابی استفاده میشود چندین مطالعه نشان داده اند که خرمالو دارای خواص ضد توموری است.
از دیس لیپیدمی جلوگیری می کند، دارای اثرات ضد کلسترول خون، اثرات آنتی اکسیدانی و اثرات ضد دیابتی است این فواید سلامتی با غنی بودن آن از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین ها، ترکیبات فنلی و کاروتنوئیدها مرتبط است.
کمیسیون EAT-Lancet تمام داده های تغذیه ای و محیطی در دسترس را جمع آوری کرد تا اولین رژیم غذایی معیار جهانی را بسازد که بتواند سلامتی را حفظ کند و از سیاره محافظت کند.
تلاقی تغذیه و پایداری ایده کلیدی پشت رژیم غذایی EAT-Lancet است این گزارش از مفهوم ساختن رژیمی حمایت میکند که میتواند سلامت انسان را بهبود بخشد و تأثیر جهانی شرایط بهداشتی مرتبط با غذا مانند سرطان، بیماری قلبی، دیابت و چاقی را کاهش دهد.
![](https://msdental.ir/wp-content/uploads/2022/12/10.jpg)
کمیسیون EAT-Lancet در نهایت یک رژیم غذایی «انعطافپذیر» را توصیه کرد که طیف وسیعی از گروههای غذایی را پوشش میدهد، حتی اگر گزینههای گیاهخواری و گیاهخواری را نیز پیشنهاد کند.
گیاهان ماده رژیم غذایی انعطاف پذیر کمیسیون را شکل می دهند که مصرف روزانه حدود 230 گرم غلات کامل، 200 گرم میوه، 300 گرم سبزیجات و 125 گرم غذاهای غنی از پروتئین گیاهی مانند آجیل، لوبیا خشک را پیشنهاد می کند. ، و عدس.
رژیم های غذایی موجود به طور قابل توجهی از اهداف EAT-Lancet فاصله دارد با در نظر گرفتن این دیدگاه، مروری با تمرکز بر میوه خرمالو با هدف بررسی تأثیر سلامتی مصرف آن و مشخصات تغذیهای و فیتوشیمیایی انجام شد.
خرمالو ارزش غذایی بسیار خوبی دارد: حاوی ترکیبات زیادی مانند قندهای مختلف، نشاسته، اسیدهای آلی و اسیدهای آمینه، پروآنتوسیانیدین ها (PACs)، فلاونوئیدها، کاروتنوئیدها، تری ترپنوئیدها و اسیدهای چرب، پروتئین ها و ویتامین های A، B6، B12، C و D.
به گفته برخی از نویسندگان، خرمالو حاوی حدود 80.3٪ آب، 0.58٪ پروتئین، 0.19٪ چربی کل، 18.6٪ کربوهیدرات کل و برخی مواد معدنی (کلسیم، پتاسیم، منیزیم، سدیم، آهن، روی، مس، منگنز، فسفر، سلنیوم) است. تا 1.48 گرم کل فیبر رژیم غذایی و 7.5 میلی گرم اسید اسکوربیک.